Wie zijn we

Bestuur

Nelleke in ’t Veld (voorzitter) – Begin 2013 heb ik de diagnose systemische sclerose gekregen. Vanaf dat moment wilde ik meer aandacht en bekendheid voor deze zeldzame auto-immuunziekte. Een vroege diagnose kan levens redden. Sinds 2016 zet ik me daadwerkelijk in voor de stichting.

Jasmijn Hofman (secretaris) – Ik heb sinds 1997 sclerodermie, gelukkig manifesteert de ziekte zich langzaam. Nog steeds ben ik – beperkt – actief als journalist/tekstschrijver en sinds enkele jaren als docent. In 2015 begon ik achter de schermen te werken voor de stichting, sinds 2016 als bestuurslid.

Jacqueline Auwema (penningmeester) – In januari 2015 kreeg ik klachten aan handen en gewrichten. Bij de reumatoloog werd vrij snel systemische sclerose vastgesteld, een voor mij toen nog onbekende ziekte. Vandaar dat ik nu actief ben in de stichting om bekendheid te geven aan deze ziekte.

Kamer van Koophandel: 55662862

Rekeningnummer: NL20RABO 01403.26.588